In 4 stappen een offerte:

Als het idee bestaat om een zwemvijver of natuurlijk zwembad in de tuin te laten realiseren is het in eerste instantie belangrijk om te weten in welke prijsrange u moet denken qua kosten. Is het financieel haalbaar of heb ik een bepaald bedrag over voor het realiseren van een zwemvijver of natuurlijk zwembad? Om snel antwoorden op uw vragen te kunnen geven hebben we een configurator gemaakt. U vult de gegevens in en het wordt snel duidelijk wat de financiële investering zal zijn.

In eerste instantie geeft u in de zwembad configurator uw voorkeur aan voor een zwemvijver of een natuurlijk zwembad. De grootte is van belang en ook of de vrijkomende grond op uw terrein verwerkt kan worden of afgevoerd moet worden. De grondstabiliteit en waterstand is van belang voor het graaf- en bouwproces. Moeten er heipalen onder het bad komen en moet er tijdelijk grondwater onttrokken worden zodat werkzaamheden mogelijk zijn? Naast deze informatie heeft u verschillende opties om uit te kiezen. Denk hierbij aan een trap in het bad, een bank, verlichting, verwarming, afdekking. Aan de hand van de voorkeuren die u heeft aangegeven in onze de zwembad configurator sturen wij een offerte toe zodat u een duidelijk beeld krijgt qua investering voor uw natuurlijke zwembad of zwemvijver.

Uiteraard is het mogelijk om een gerichte offerte te krijgen zonder de zwembad configurator te gebruiken. Bij serieuze interesse komen we graag langs om te kijken wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Op basis daarvan sturen we een eerste prijsvoorstel toe. Deze eerste prijsopgave bestaat uit verschillende posten. Een prijs voor een standaard bad, dat bij uw wensen past. Daaronder worden mogelijke opties weergegeven zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten voor een natuurlijk zwembad of zwemvijver.

Een afspraak kunt u maken via het contactformulier. Ook kunt u een email sturen naar info@florijk.nl of bellen naar 073 – 611 22 72.

Benieuwd naar de kosten van een zwemvijver of natuurlijk zwembad met het Biotop systeem in uw tuin? Vul dan de zwembad configurator in!