Tuinaanleg Waalre

Interesse om een project met ons te starten?

TUINAANLEG IN WAALRE – FLORIJK

Voor tuinaanleg in Waalre moet u bij Florijk zijn. Een tuin aanleggen is een uitdagende klus en vraagt om een professionele aanpak. En onze hoveniers hebben de ervaring, passie en vakkundigheid om u te helpen met het aanleggen van uw droomtuin. Bij Florijk zorgen we er graag voor dat het tuinontwerp dat u op papier heeft staan ook daadwerkelijk zo gerealiseerd wordt. En ook als u nog niet precies weet wat u wil met uw tuin, kunt u ons inschakelen voor een tuinontwerp.

TIJD OM UW DROOMTUIN TE REALISEREN

De tijd is aangebroken om van uw eenvoudige tuin in Waalre een persoonlijke droomtuin te maken. Daar kunt u natuurlijk zelf mee aan de slag gaan, maar vergis u niet, een tuin aanleggen is absoluut geen eenvoudige klus. Een vijver uitgraven, terras aanleggen, schutting plaatsen of eindeloos gaten graven voor al die planten leidt vaak tot frustraties.

Om nog maar niet te spreken over tegels die na een fikse regenbui verzakken, de schutting die omwaait bij de eerste herfststorm of die mooie volle groene plant die na een paar weken tijd verandert in een bladloos stammetje. Dit is allemaal te voorkomen door onze specialisten in te schakelen voor de tuinaanleg. Specialisten met passie voor hun vak, veel ervaring en oog voor detail. Wilt u uw droomtuin graag mooi houden? Schakel Florijk dan in voor tuinonderhoud.

TUINAANLEG IN WAALRE

Florijk heeft jarenlang ervaring in tuinaanleg. We leggen tuinen aan in Waalre, maar ook in de rest van Nederland. Onder projecten kunt u voorbeelden vinden van tuinen die wij hebben gerealiseerd. Van kleine stadstuinen tot grote parktuinen.

Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van gazons, het aanbrengen van planten en bomen en bestrating, sproeisystemen, overkappingen, schuttingen, vlonders, elektra, noem maar op. En voor hele specialistische klussen zetten wij een professionele partner in die onder onze regie voor u aan de slag gaat met de tuinaanleg.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Laat u uw tuin in Waalre aanleggen door Florijk, dan garanderen wij u een tuin die professioneel is aangelegd en waarbij gebruik gemaakt is van duurzame materialen. Een tuin waar u eindeloos plezier van heeft. Meer weten? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. We leggen graag een schitterende tuin voor u aan.