Tuinontwerp in ’t Gooi

Interesse om een project met ons te starten?

TUINONTWERP HET GOOI VOOR UW NIEUWE TUIN

Een tuinontwerp Het Gooi maken lijkt eenvoudig, maar in de praktijk kan dit vies tegenvallen. U bent constant aan het schetsen, maar uiteindelijk krijgt u niet echt op papier wat u zoekt. Of u heeft een prachtige schets gemaakt en dit blijkt in de praktijk verkeerd uit te vallen. Verschillende details blijken niet te kloppen. Bijvoorbeeld als u met de bakfiets over u net aangelegde pad heenrijdt merkt u dat deze te smal is. Of als u wilt loungen op de loungeset blijkt dat de zon net achter de boom valt. Bij een goed tuinontwerp is hier allemaal rekening mee gehouden. Florijk Tuinprojecten kan dit eventueel allemaal voor u uit handen nemen en een tuinontwerp op maat maken.

VAN TUINONTWERP HET GOOI TOT DE REALISATIE

Florijk Tuinprojecten kan u stap voor stap begeleiden. Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van een nieuwe tuin tot de realisatie. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin helemaal naar wens wordt vormgegeven. Het maakt hierbij niet uit of het om een klein dakterras gaat tot een moderne stadstuin. Voor elk project trekken we graag de tijd uit om een tuinontwerp op maat te maken. Wij gaan net zolang door met schetsen tot u tevreden bent met het plan. Vervolgens gaan we een planning maken om uw tuin tot leven te brengen.

LAAT UW TUINWENSEN VERWERKEN IN EEN TUINONTWERP HET GOOI

Het is belangrijk dat u voor ogen heeft wat uw wensen zijn. Wij kunnen uiteenlopende stijlen voor u ontwerpen, maar dit moet natuurlijk wel bij u passen. Voor inspiratie kan u altijd op onze website kijken bij de vorige projecten. U heeft zo een idee wat u kan verwachten als u ons bedrijf inschakelt voor een tuinontwerp op maat.

NEEM METEEN CONTACT MET ONS OP VOOR UW EIGEN TUINONTWERP

Bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen met uw huidige tuin? Schakel Florijk Tuinprojecten direct in voor een totale make-over van je tuin. Neem direct contact met ons op via het contactformulier op de site. Of geef ons een belletje voor een afspraak bij u thuis in het Gooi.