Tuinontwerp Tilburg

Interesse om een project met ons te starten?

TUINONTWERP TILBURG VOOR HET AANLEGGEN VAN DE TUIN

Een passend tuinontwerp Tilburg is vaak de eerste stap die u zet voor een nieuwe tuin. Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin moet u met verschillende zaken rekeninghouden. De tuin moet bijvoorbeeld passen bij uw woning en er moet rekening gehouden worden met eventuele beperkingen. Bijvoorbeeld de zonligging of het formaat van de tuin. Gelukkig kunnen onze creatieve hoveniers en architecten aan de slag om ook van uw tuin een plaatje te maken. Hierbij houden we rekening met de mogelijkheden en uw eigen wensen voor de tuin.

ELK TUINONTWERP TILBURG WORDT OP MAAT GEMAAKT

Het is belangrijk dat alle elementen in uw tuin samenvallen. Dat de verhoudingen kloppen en de tuin er levendig uit komt te zien. U kan zelf aan de slag om een schets te maken, maar dit mist altijd net iets. De tuin komt gewoon niet lekker uit de verf. Dit is jammer want u heeft veel geld uitgegeven aan materialen en/of een hovenier. Gelukkig kunnen wij een tuinontwerp op maat maken die echt bij u past. Door dit project uit handen te geven krijgt u er een prachtige tuin voor terug.

SPEELS TUINONTWERP TILBURG MET ECHTE BLIKVANGERS

Een blikvanger in uw tuin zorgt ervoor dat uw tuin een stuk interessanter wordt om naar te kijken. Eigenlijk kan een blikvanger van alles zijn. Dit kan een mooie plant of boom zijn. Of een prachtig aangelegde vijver in uw achtertuin. Door op een speelse manier uw tuin vorm te geven krijgt u echt een blikvanger van een tuin. Verschillende stijlen kunnen we hierbij combineren om er iets moois van te maken. Naast het tuinontwerp kan u bij ons terecht voor de aanleg van de tuin. U heeft zo lekker alles onder één dak zitten. Dit scheelt u weer zoeken naar een hovenier en architect in één.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN TUINONTWERP OP MAAT

Bent u benieuwd hoe uw nieuwe tuin eruit kan komen te zien? Maak vandaag nog een afspraak voor een tuinontwerp op maat. Wij gaan meteen voor u aan de slag om er iets moois van te maken. Via het contactformulier op de website kan u direct een afspraak met ons maken. Of geef ons een belletje om een afspraak te maken.