Tuinontwerp Waalre

Interesse om een project met ons te starten?

TUINONTWERP IN WAALRE – FLORIJK

Woont u in Waalre en bent u op zoek naar een tuinontwerp om uw eenvoudige tuin om te toveren tot een droomtuin? Bij tuinarchitect Florijk bent u aan het juiste adres. Wij geloven dat een goed doordacht ontwerp essentieel is voor het tot leven brengen van een unieke tuin die past bij uw persoonlijkheid en uw huis. Naast het ontwerpen van uw tuin in Waalre, kunt u ons ook inschakelen voor tuinaanleg en tuinonderhoud.

WAAROM EEN TUINONTWERP?

Vaak wordt gedacht dat het ontwerpen van een tuin niet zo moeilijk is. Even wat schetsen op papier en hup, aan de slag. Deze werkwijze leidt vaak tot de nodige teleurstellingen. Een verkeerd geplaatste boom die zorgt dat de avondzon niet op uw terras valt of een tuinhuisje dat net niet genoeg ruimte biedt aan de fietsen van het hele gezin. Dit soort teleurstellingen voorkomt u door te kiezen voor een professioneel en goed doordacht tuinontwerp, waarbij u vooraf gedetailleerd uw wensen en eisen in beeld brengt.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Om te komen tot een ontwerp voor uw tuin in Waalre doorlopen wij verschillende stappen. Allereerst meten wij uw tuin in en bespreken we wat uw wensen en eisen zijn. In deze fase ontvangt u een indicatie van de prijs. Vervolgens gaat de ontwerper aan de slag en laat u verschillende schetsen zien en sfeerfoto’s van andere tuinen.

Op basis van uw feedback worden twee voorstellen verder uitgewerkt. Tot slot kiest u een voorstel uit waarvan een gedetailleerd plan wordt gemaakt met 2D- en 3D beeldmateriaal en een kostenoverzicht. Het tuinontwerp is pas definitief als u helemaal tevreden bent.

EEN UNIEK TUINONTWERP VOOR UW DROOMTUIN IN WAALRE

De ambitie van Florijk is om van elke tuin een unieke en persoonlijke droomtuin te maken. Voor ons is geen tuin te klein of groot en geen stijl te gek. We hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van tuinen in Waalre, maar ook elders in Nederland. Bekijk eens onder projecten welke tuinen wij zoal gecreëerd hebben. Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn als u ons inschakelt voor uw tuinontwerp? Bel ons dan gerust of vul het contactformulier in.