Zwemvijver Gelderland

Interesse om een project met ons te starten?

EEN ZWEMVIJVER GELDERLAND, RELAXEREND EN LUXUEUS

Een zwemvijver Gelderland heeft door de jaren heen stelselmatig aan populariteit gewonnen. Dit is voor een niet onbelangrijk deel te wijten aan het feit dat een zwemvijver in vergelijking met een zwembad over een veel natuurlijker karakter beschikt. Mensen vinden het belangrijk om een stukje luxe in hun tuin te integreren, maar houden er niet van wanneer deze raakt aan de natuurlijke uitstraling. Door te kiezen voor de realisatie van een zwemvijver profiteert u van het beste van twee werelden.

GEEN GEBRUIK VAN CHEMICALIËN IN UW ZWEMVIJVER GELDERLAND

Op het ogenblik dat u er voor kiest om gebruik te maken van een zwemvijver Gelderland in uw tuin kunt u rekenen op tal van verschillende voordelen. In eerste instantie combineert de uitstraling van een zwemvijver het natuurlijke karakter van een gewone vijver met het comfort en de ontspanningsmogelijkheden van een zwembad. Een andere niet onbelangrijke troef is terug te vinden in het feit dat er geen chemicaliën zijn vereist voor het onderhouden van de zwemvijver. Laat uw zwemvijver realiseren door een echte expert en u zult merken dat de zelfreinigende krachten van natuurlijke wateren perfect nagebootst kunnen worden.

SLECHTS EEN BEPERKT ONDERHOUD VEREIST

In principe dient u als eigenaar van een zwemvijver Gelderland nooit rekening te houden met een aanzienlijk onderhoud. Voorwaarde hiervoor is wel dat de zwemvijver op correcte wijze is aangelegd. U moet er wel rekening mee houden dat een zwemvijver jaarlijks dient te worden opgestart en afgesloten. Dit karwei omvat ook het schoonmaken van de vijver-bodem evenals het verwijderen van de gevallen bladeren. Bovendien is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de oppervlakte ijsvrij dient te worden gehouden. Houdt u deze aandachtspunten in uw achterhoofd? In dat geval zult u merken dat een zwemvijver heel wat onderhoudsvriendelijker is in vergelijking met een klassiek zwembad.

EEN ZWEMVIJVER GELDERLAND IS FINANCIEEL ZEER INTERESSANT

Veel mensen vrezen dat het realiseren van een zwemvijver in hun tuin in Gelderland hen handenvol met geld moet kosten. Dat is absoluut niet het geval, in tegendeel. Uit de praktijk zal zelfs blijken dat een zwemvijver financieel veel interessanter is dan een zwembad. Dit komt in eerste instantie door het feit dat u niet hoeft te investeren in dure reinigingsmachines. Bovendien hoeven er ook geen extra kosten te worden gemaakt voor het onderhoud van deze machines. Tel daar ook nog eens het milieuvriendelijke aspect bij op evenals de fantastische, natuurlijke uitstraling van een zwemvijver en het mag duidelijk zijn dat deze een onbetwistbare meerwaarde kan betekenen voor uw tuin. Bent u ook geïnteresseerd in de realisatie van een zwemvijver? Aarzel dan niet langer en neem nu contact met ons op!