Tuinarchitect Nijmegen

Interesse om een project met ons te starten?

TUINARCHITECT VOOR UW TUIN IN NIJMEGEN

Tuinarchitect Nijmegen – Een tuin is er om thuis te genieten in de buitenlucht. Misschien wil je wel gewoon lekker luieren of wil je dat je kinderen er lekker kunnen spelen. De inrichting van je tuin bepaalt in belangrijke mate het plezier dat je er kunt beleven.

Wil je je tuin tot bloei laten komen, kies dan voor een tuinarchitect uit Nijmegen van Florijk. De specialisten van Florijk zetten er niet alleen mooie bloemen neer, maar kijken ook naar uw persoonlijke wensen. Wellicht heeft u geen groene vingers? Ook dan weten de tuinarchitecten er raad mee.

TUINONTWERP DOOR TUINARCHITECT NIJMEGEN

Een tuin ontwerpen is een vak apart. U wilt een tuin waarin u zich thuis voelt. De tuinarchitecten van Florijk gaan met u in gesprek en gaan na wat bij u past. Vervolgens gaan zij aan de slag en verwerken uw dromen in een ontwerp. Ze zijn gemotiveerd om een ontwerp neer te zetten die uw verwachtingen overtreffen.

Dat is al menigmaal gelukt, gezien de positieve reacties van onze tevreden klanten. Bekijk eens onze opgeleverde projecten, zoals een buitenkamer in Den Bosch en een stadstuin in Nijmegen.

TUIN IS ONTWORPEN, EN DAN?

Ook na het ontwerp kan Florijk u van dienst zijn. Florijk kan ook uw droomtuin realiseren en onderhouden. Een tuin moet goed onderhouden worden, zodat de ‘levensduur’ ervan optimaal is. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tuin, wij dragen er zorg voor.

UW DROOMTUIN IN NIJMEGEN ONTWORPEN DOOR ONZE TUINARCHITECT

Wanneer u op zoek bent naar een tuinarchitect in Nijmegen, dan bent u bij Florijk in goede handen. De specialisten zijn al jarenlang met hun vak bezig. Ze staan nu voor u klaar. Vul het contactformulier in en één van onze architecten denkt vrijblijvend met u mee.