Tuinarchitectuur met natuurlijk bad of zwemvijver

Interesse om een project met ons te starten?

Samenwerking met tuinarchitecten

Samenwerking met tuinarchitecten

Steeds vaker worden de plannen van architecten door Florijk vertaald in een buitenruimte met een zwemvijver of natuurlijk zwembad.

Eigen ontwerp

Bij inpassingen van zwemvijvers of natuurlijke zwembaden in een bestaande situatie kunnen we het tuingedeelte het zien en de zwemvijver of het natuurlijk zwembad integreren.

Eigen ontwerp

Florijk ontwerpt veelal in eigen beheer. Toch wordt er ook regelmatig samengewerkt met tuinarchitecten of ontwerpers. De tuinarchitect of ontwerper benadert Florijk om een natuurlijk bad of zwemvijver in te passen. Het kan ook zijn dat Florijk bij een aanvraag van formaat beroep doet op een externe tuinarchitect die past bij de gewenste stijl van u. Elke opdrachtgever en tuinlocatie is anders, hierdoor is ook ieder tuinontwerp uniek en moet passen bij uw wensen.

Genoeg wensen voor de tuin, maar waar moet op gelet worden en hoe valt alles samen tot een mooi geheel? Een goed en doordacht plan voor de tuin laten maken door een tuinarchitect is het halve werk. Als het ontwerp eenmaal op tafel ligt kan er een plan tot uitvoer gemaakt worden. Soms zijn meerdere ontwerpen nodig om tot een gewenst eindontwerp te komen.

Bij het in handen nemen van een tuinarchitect worden alle wensen en eisen verwerkt in een totaalontwerp. Geen stress over bepaalde aspecten die van belang zijn voor het maken van een totaalontwerp. Dit kan allemaal aan de tuinarchitect overgelaten worden. Zodra uw wensen, eisen en de situatie duidelijk zijn, zal het eerste ontwerp op tafel komen.

Aan tuinarchitectuur zijn natuurlijk kosten verbonden. Het tuinontwerp is echter wel de basis van uw gehele project. Er wordt door een professional over nagedacht en het zal maar een klein percentage van het totaalproject zijn. Vanuit een goede basis kan naar eigen wens uw plan echt tot leven komen!

Heeft u een grote tuin of complexe plannen, dan is het goed om hier door een expert over na te laten denken. Een tuinarchitect houdt rekening met bepaalde aspecten die u mogelijk zelf zou vergeten.

We krijgen wel vaker de vraag “Wat kost een tuinarchitect?” Ook uw wensen zijn van invloed voor de hoogte van de kosten van een tuinarchitect. Komen er bijvoorbeeld bouwwerken in of een natuurlijk zwembad of zwemvijver? Als er veel elementen ontworpen moeten worden zal dit veel tijd in beslag nemen, wat ook invloed heeft op de prijs van de architect. Afhankelijk van de grootte van uw tuin en ook de omstandigheden zoals hoogteverschillen, bestaande situatie en ligging, zal de prijs daarop aangepast worden.

Vult u het contactformulier in en wij voorzien u van informatie op maat of maken een afspraak. Bellen voor meer informatie kan maandag t/m zaterdag van 8.00u tot 17.00u. Belt u dan 073 – 611 22 72.

Door de jaren heen heeft Florijk tuinarchitectuur, tuinontwerp en tuinaanleg verzorgd in onder andere Den Bosch, Eindhoven, ’t Gooi, Nijmegen, Oisterwijk, Oss, Tilburg, Uden Veghel, Vught, Waalre en Waalwijk.