Tuinarchitect Waalre

Interesse om een project met ons te starten?

TUINARCHITECT WAALRE – FLORIJK TUINPROJECTEN

Woont u in Waalre en bent u op zoek naar een professionele tuinarchitect om uw tuin tot bloei te laten komen? Tuinarchitect Florijk uit Waalre helpt u graag bij het creëren en onderhouden van uw tuin. Iedereen is verschillend en heeft zijn of haar eigen ideeën over hoe een droomtuin er uit moet zien.

Misschien wilt u lekker luieren op het gras, een mooie speelplek voor uw kinderen of een groot terras om met de hele buurt te barbecueën? Onze tuinarchitecten vertalen uw wensen naar een unieke tuin die helemaal bij u past. U kunt ons inschakelen voor zowel tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud.

UNIEKE EN VERRASSENDE TUINONTWERPEN

Het lijkt misschien heel makkelijk, maar een unieke, persoonlijke en functionele tuin ontwerpen vraagt de nodige aandacht. Het is toch wel jammer als die grote boom altijd schaduw werpt over uw nieuw aangelegde zonneterras of dat charmante looppaadje te smal is voor uw bakfiets. Door ons als professionele tuinarchitect in te schakelen voorkomt u dit soort teleurstellingen.

Als tuinarchitect in Waalre ontwerpen wij tuinen in verschillende stijlen voor zowel particulieren als organisaties. Of het nu gaat om een moderne stadstuin, klein dakterras of grote parktuin, wij duiken vol enthousiasme achter de tekentafel. We houden uiteraard rekening met al uw wensen, want het is tenslotte uw droomtuin. En daarnaast kijken we wat mogelijk is als het gaat om de ligging, vorm en grootte van de tuin.

HET TUINONTWERP TOT LEVEN BRENGEN EN ONDERHOUDEN

Is uw droomtuin op papier helemaal naar wens, dan wordt het tijd om die tuin tot leven te brengen. En ook voor tuinaanleg bent u bij ons in Waalre aan het juiste adres. Wij gaan vakkundig te werk en maken gebruik van duurzame materialen. En als u helemaal tevreden bent met het resultaat, dan kunt u ons ook inschakelen voor tuinonderhoud om uw tuin levendig te houden.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET FLORIJK, TUINARCHITECT WAALRE

Schakelt u ons in als tuinarchitect, dan kiest u voor een unieke, persoonlijke, vernieuwende en verrassende tuin. Een tuin die uw karakter weerspiegelt. Bekijk onder projecten eens een aantal tuinen die wij voor anderen gerealiseerd hebben in Waalre en omgeving. Neem vrijblijvend contact op per telefoon, e-mail of vul het contactformulier in, dan bespreken we graag hoe we samen uw tuin tot bloei laten komen.