Tuinontwerp Den Bosch

Interesse om een project met ons te starten?

TUINONTWERP VOOR UW TUIN IN DEN BOSCH

Heeft u een tuinontwerp nodig in Den Bosch? Een professioneel tuinontwerp is een goede keus. Hiermee kunt u namelijk jarenlang genieten van een tuin. Een tuin zou helemaal naar uw zin moeten zijn.

Wij bij Florijk geloven dat dat een tuin is die sfeer heeft en past bij u én bij de stijl van uw huis. Dit begint al bij een goed ontwerp. Florijk maakt van uw tuin in Den Bosch graag een droomtuin.

TUINONTWERP DEN BOSCH LATEN MAKEN

Tuinontwerpen vragen veel aandacht. De tuin moet namelijk uitgemeten worden. Ook dienen wensen vertaald te worden naar een functioneel ontwerp. Hierbij is een goede basis van groot belang. Wat mag er echt niet ontbreken in het tuinontwerp? Wat doet u het liefst als u in uw tuin bent?

Teleurstellingen kunnen worden voorkomen door de juiste vragen vooraf te stellen. Het zou bijvoorbeeld jammer zijn als er een tuinhuis geplaatst wordt dat net te klein is voor het aantal fietsen van uw gezin. Met een goed tuinontwerp bent u verzekerd dat u volop kunt genieten van uw tuin.

TUINONTWERP DOOR FLORIJK UIT DEN BOSCH

Van elke tuin een droomtuin maken, dat is de ambitie van de ontwerpers van Florijk. Geen stijl of maat tuin is te gek. We hebben bijvoorbeeld al menig stadstuin, voortuin en zelfs parktuin, mogen ontwerpen.

Aan de hand van vier stappen komen we tot een mooi ontwerp: oriëntatiegesprek, eerste schetsen, vervolgschetsen en ten slotte een definitief plan. Tijdens het oriëntatiegesprek stellen we vragen om duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn. Ook gaat de ontwerper de tuin inmeten.

Vervolgens krijgt u een indicatie van de prijs. Daarna gaat de ontwerper aan de slag en krijgt u drie schetsen met bijpassend beeldmateriaal. Vervolgens wordt uw feedback verwerkt en krijgt u twee voorstellen. U kiest een voorstel waarvan u een gedetailleerd plan met 3D uitwerking krijgt. We rekenen pas iets als u helemaal tevreden bent.

ONZE METHODE VOOR UW TUINONTWERP

We hebben een persoonlijke werkwijze waarbij uw wensen uiteraard centraal staan. Dat blijkt dan ook uit onze ontwerpen, omdat de karakters van de opdrachtgevers erin terug komen. Naast het ontwerpen, leggen we ook tuinen aan en onderhouden we ze. Dit doen we al jarenlang voor opdrachtgevers uit heel Nederland.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons dan gerust of vul het contactformulier in.