Tuinontwerp Eindhoven

Interesse om een project met ons te starten?

TUINONTWERP VOOR UW TUIN IN EINDHOVEN

Tuinontwerp in Eindhoven gezocht? Een professioneel tuinontwerp laat u lang genieten van een tuin die bij u past en bij de stijl van uw huis. U krijgt een sfeervolle droomtuin die waarde toevoegt aan uw woongenot. Florijk gaat graag aan de slag als u een tuinontwerp in Eindhoven wilt.

TUINONTWERP IN EINDHOVEN LATEN MAKEN

Een tuinontwerp maken vergt veel werk. De tuin moet worden opgemeten en wensen moeten worden omgezet in een praktisch plan. Een goed tuinontwerp begint bij een goede basis waarbij de juiste vragen worden gesteld. Wat wilt u graag kunnen doen in uw tuin? Wat mag er niet in missen?

Dankzij dergelijke vragen worden teleurstellingen voorkomen en zelfs verwachtingen overtroffen. Als u van tuinieren houdt, dan zou het jammer zijn als er vooral onderhoudsvriendelijke planten in de tuin staan. Een goed tuinontwerp laat u onbezorgd genieten van uw tuin en laat u er doen wat u het liefst doet.

HOE FLORIJK TUINEN ONTWERPT IN EINDHOVEN

Welke grootte tuin u heeft of van welke stijl u houdt, Florijk maakt van elke tuin een droomtuin. We hebben al vele projecten mogen uitvoeren.

In 4 stappen maken we een tuinontwerp: oriëntatiegesprek, waarna we de eerste schetsen en vervolgschetsen presenteren en uiteindelijk een definitief plan. In de eerste fase bespreken we uw wensen en meet de ontwerper de tuin op. Ook krijgt u van ons een prijsindicatie.

Vervolgens presenteren we de eerste schetsen inclusief beeldmateriaal. Daarna gaat de ontwerper twee voorstellen verder uitwerken waarvan u er een kiest. U krijgt van het gekozen voorstel een 3D uitwerking met gedetailleerd plan. Er wordt pas iets in rekening gebracht als het naar uw volle tevredenheid is.

Onze ontwerpen zijn vernieuwend, verrassend en persoonlijk. Daarnaast leggen we ook tuinen aan en onderhouden ze. Zo kunt u de tuin compleet laten verzorgen door Florijk. We verzorgen al jaren tuinen voor opdrachtgevers uit heel Nederland.

Wilt u weten wat Florijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op te bellen of het contactformulier in te vullen. We staan voor u klaar!