Tuinontwerp Vught

Interesse om een project met ons te starten?

TUINONTWERP IN VUGHT – FLORIJK

Bent u op zoek naar een tuinontwerp en woont u in de omgeving van Vught? Bij Florijk helpen we u graag met het maken van een professioneel ontwerp voor uw tuin. Wij zijn ervan overtuigd dat de ontwerpfase essentieel is voor het creëren van een sfeervolle tuin. Zo leggen wij samen met u de basis voor een unieke en persoonlijke droomtuin waar u eindeloos van kunt genieten.

UNIEKE EN PERSOONLIJKE TUINEN

Een tuinontwerp is de basis van elke tuin. Het is dan ook goed om vooraf na te denken over wat uw wensen en eisen zijn om teleurstellingen te voorkomen. Toch vervelend als uw grote tuinset niet op het terras past of die mooie, dure plant helemaal niet overleeft in de volle zon. Dankzij een goed doordacht tuinontwerp kunt u zorgeloos genieten van uw tuin. Wij ontwerpen allerlei soorten tuinen, van voortuinen tot stadstuinen. Kijk eens onder projecten om een indruk te krijgen van de tuinen die wij hebben gecreëerd in Vught en omgeving.

TUINONTWERP: VAN ORIËNTATIEGESPREK TOT DEFINITIEF PLAN

Het ontwerpen van een tuin is een taak die wij met veel zorg en aandacht uitvoeren. Bij Florijk starten we altijd met een oriëntatiegesprek, waarbij we bespreken wat uw wensen en eisen zijn. Ook wordt uw tuin ingemeten en maken we een inschatting van de kosten. Vervolgens gaat de ontwerper aan de slag en legt u een aantal schetsen voor en foto’s van bestaande tuinen. Na overleg ontvangt u van ons twee voorstellen, waaruit u een tuinontwerp kiest. Het gekozen ontwerp wordt uitgewerkt tot een gedetailleerd totaalplan met een kostenoverzicht. Ons werk zit er pas op als uw helemaal tevreden bent met het ontwerp.

EEN TUINONTWERP VOOR UW TUIN IN VUGHT

Bij het ontwerpen van een tuin staan uw wensen en eisen centraal. Wij zorgen ervoor dat uw tuin uniek is en past bij uw persoonlijke stijl. Naast tuinontwerp kunt ons ook inschakelen voor tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij hebben jarenlange ervaring met opdrachtgevers uit Vught, maar ook uit de rest van Nederland.

Woont u in Vught of omgeving en wilt u weten wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.