Tuinontwerp Waalwijk

Interesse om een project met ons te starten?

TUINONTWERP WAALWIJK VOOR UW NIEUWE TUIN CREATIE

Een tuinontwerp Waalwijk is absoluut iets waar u even goed voor moet gaan zitten. Het is belangrijk dat uw nieuwe tuin aan al uw wensen voldoet. Er moet bijvoorbeeld plek zijn voor die mooie loungeset of er moet ruimte zijn om lekker te genieten van een buitenkeuken. Door een tuinarchitect in te schakelen haalt u iemand in huis die uw droomtuin op maat van uw wensen kan ontwerpen. Door naar uw wensen te luisteren kan u een tuin echt tot bloei laten komen. Dit doen we niet door een paar bloemetjes te tekenen, maar ook echt door naar u als persoon te luisteren. Vervolgens ontwerpen we een tuin die bij u past.

TUINONTWERP WAALWIJK WAARBIJ REKENING GEHOUDEN WORDT MET UW SITUATIE

Als u zelf een tuinontwerp gaat maken vergeet u vaak dingen omdat u er simpelweg nooit aan gedacht heeft. Vaak is dit een gebrek aan ervaring. Florijk Tuinprojecten weet elke keer weer opnieuw de klant te verrassen met een tuinontwerp. Een ontwerp waarbij er echt meerwaarde geboden wordt voor uw tuin. Wij denken verder dan alleen planten en bomen. Maar we kijken echt naar eventuele gebreken in de tuin en hoe we deze kunnen wegwerken in een nieuw ontwerp. Het maakt hierbij niet uit of u graag een dakterras opnieuw wilt inrichten of een complete tuin wil laten ontwerpen. Onze architecten helpen graag om een ontwerp op maat te maken voor uw eigen situatie.

 

TUINONTWERP WAALWIJK INCLUSIEF DE UITVOERING ERVAN

U kan bij Florijk terecht voor enkel het ontwerp, maar ook voor het aanleggen van uw droomtuin. Op basis van uw persoonlijke wensen maken we drie schetsen. Vervolgens werken we er één uit tot uw droomtuin. Dit doen we uiteraard binnen uw budget. Nadat de architecten klaar zijn met het goedgekeurde ontwerp gaan onze hoveniers direct voor u aan de slag. We creëren direct een nieuwe buitenruimte voor u in Waalwijk. Een plek waar u echt even tot rust kan komen en genieten van het weer. Het voordeel dat u alles onder één dak heeft is dat u geen hovenier meer hoeft in te schakelen voor de uitvoering.

BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

Wilt u graag dat wij daadwerkelijk bij u langs komen voor een vrijblijvend gesprek? Geen probleem u kan ons altijd bellen voor een afspraak of gewoon ons contactformulier op de website invullen. Wij komen graag bij u langs om uw tuin op maat te ontwerpen.