Uw tuin (opnieuw) laten aanleggen

Interesse om een project met ons te starten?

Aanleg in eigen beheer

Aanleg in eigen beheer

Om projectprocessen snel en efficiënt te laten verlopen, realiseren we bijna het gehele bad in eigen beheer.

Totale project

Totaalprojecten realiseren door een bedrijf met 1 aanspreekpunt. Dat komt bij ons regelmatig voor. Omdat we als hoveniersbedrijf begonnen zijn in 2008, is het voor ons vanzelfsprekend dat ook het directe tuindeel rondom het bad of de vijver, maar ook de complete tuin meegenomen kan worden.

Totale project

Overweegt u om uw tuin (opnieuw) te laten aanleggen? Florijk staat klaar om uw buitenruimte aan te pakken. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en creëren een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen en eisen. Vanaf het eerste concept tot de uiteindelijke uitvoering begeleiden wij het hele proces. Ook de nazorg kunnen wij verzorgen.

Florijk neemt uw bestaande tuin onder handen en transformeert ze naar uw gewenste ideaalplaatje. Hierin worden uw aanvullende wensen verwerkt en met elkaar verbonden.

De basis van het veranderen of een nieuwe tuin, is een goed plan. Een ontwerp wordt gemaakt en aan de hand daarvan wordt een prijsvoorstel aangeboden. Bij het veranderen van de tuin is het mogelijk om de regie volledig over te dragen aan onze specialisten zodat u volledig ontzorgt wordt.

Overweegt uw om een nieuwe tuin aan te laten leggen? Dan heeft u het juiste bedrijf gevonden. Bij Florijk nemen we de complete regie in handen en zorgen we ervoor dat de tuin wordt zoals u voor ogen hebt! Met onze jarenlange ervaring op tuingebied weten we waar we over praten.

De kosten voor het aanleggen van een tuin variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de tuin en uw specifieke wensen. Wij hanteren een transparante aanpak en bieden op maat gemaakte offertes na een grondige analyse van uw behoeften. Met Florijk als partner investeert u niet alleen in een prachtig aangelegde tuin, maar ook in deskundig advies en begeleiding gedurende het hele proces.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Vul het contactformulier in en wij voorzien u van informatie op maat of maken een afspraak. Bellen voor informatie kan maandag t/m zaterdag van 8.00u tot 17.00 op nummer 073 – 611 22 72.

Door de jaren heen heeft Florijk talloze tuinen aangelegd in onder andere Den Bosch, Eindhoven, ’t Gooi, Nijmegen, Oisterwijk, Oss, Tilburg, Uden Veghel, Vught, Waalre en Waalwijk.