Tuinontwerp Nijmegen

Interesse om een project met ons te starten?

TUINONTWERP VOOR UW TUIN IN NIJMEGEN

Op zoek naar een tuinontwerp in Nijmegen? Met een tuinontwerp van een professional heeft u jaren plezier van een tuin. Een tuin die niet naar uw zin is, wordt dan uw droomtuin. De ontwerpers van Florijk maken er een sfeervolle tuin van die past bij u én de stijl van uw huis. Een mooie tuin voegt waarde toe aan uw woonplezier. Florijk gaat hiervoor graag voor u aan de slag.

TUINONTWERP IN NIJMEGEN LATEN MAKEN

Wanneer een tuin ontworpen wordt, dan vraagt dat om enige inspanning. Alle maten van de tuin moeten namelijk opgemeten worden. Ook worden uw wensen uitwerkt naar een functioneel plan. Een goede basis is belangrijk. Hierbij horen vragen gesteld te worden, zoals: ‘wat doet u het liefst in uw tuin?’ en ‘welke elementen er verder niet missen in het ontwerp’?

Op deze manier kunnen later teleurstellingen worden vermeden. Het zou bijvoorbeeld zonde zijn als er een boom wordt geplant die zorgt voor schaduw in de tuin, terwijl u houdt van zonnen. Dankzij een juist tuinontwerp kunt u gegarandeerd gaan genieten.

HOE FLORIJK WERKT

Ongeacht de grootte of de gewenste stijl, de ontwerpers van Florijk maken van elke tuin een droomtuin. Bekijk eens een greep van de projecten die we hebben mogen uitvoeren: een voortuin in Zaltbommel, een stadstuin in Nijmegen en een parktuin in Boxmeer.

We doorlopen vier stappen: oriëntatiegesprek, presentatie van de eerste schetsen, vervolgschetsen en ten slotte een definitief plan. We gaan allereerst met u in gesprek om te weten te komen wat uw verwachtingen zijn. De ontwerper gaat ook de tuin opmeten. Daarna krijgt u een prijsindicatie voor het tuinontwerp.

Vervolgens krijgt u de eerste drie schetsen met beeldmateriaal. U geeft aan wat u ervan vindt, waarna u twee nieuwe voorstellen krijgt. U kiest vervolgens een voorstel waarna u er een 3D uitwerking met gedetailleerde plannen van krijgt. We zullen pas iets in rekening brengen als u er tevreden mee bent.

VRAAG UW TUINONTWERP IN NIJMEGEN AAN!

Uw wensen staan altijd centraal, waardoor uw persoonlijkheid terug komt in het ontwerp. Ook zijn onze ontwerpen vernieuwend en verrassend. Verder ontwerpen we niet alleen tuinen, maar realiseren en onderhouden ze ook. We werken al jaren voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Wilt u een tuinontwerp van Florijk? Bel ons of vul het contactformulier in.