Tuinontwerp laten maken door een tuinontwerper

Interesse om een project met ons te starten?

Samenwerking met tuinarchitecten

Samenwerking met tuinarchitecten

Steeds vaker worden de plannen van architecten door Florijk vertaald in een buitenruimte met een zwemvijver of natuurlijk zwembad.

Eigen ontwerp

Bij inpassingen van zwemvijvers of natuurlijke zwembaden in een bestaande situatie kunnen we het tuingedeelte herzien en de zwemvijver of het natuurlijk zwembad integreren.

Eigen ontwerp

Tuinontwerp in heel Nederland

Door de jaren heen heeft Florijk talloze tuinontwerpen verzorgd in onder andere Den Bosch, Eindhoven, ’t Gooi, Nijmegen, Oisterwijk, Oss, Tilburg, Uden Veghel, Vught, Waalre en Waalwijk.

Een tuinontwerp laten maken is onmisbaar bij het veranderen van een bestaande, of het realiseren van een nieuwe tuin. Florijk helpt u daar graag bij. We stappen meestal zelf het ontwerpproces in, maar bij een groot project schakelen we onze tuinontwerpers of architecten in.

Heeft u wensen en leuke ideeën en zou u deze graag willen laten omzetten tot een doordacht plan? Laat dan een tuinontwerp maken. Vanaf het concept tot de uiteindelijke uitvoering van het tuinontwerp wordt elke stap zorgvuldig gepland en afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Of u nu een moderne, strakke tuin, een weelderige cottage tuin, of een onderhoudsvriendelijke stadstuin wilt, een tuinontwerp op maat zorgt ervoor dat de voorbereidingen voor het realiseren van uw droomtuin op papier staan!

U hoeft alleen uw wensen uit te spreken en daarna een aantal keren een moment van overleg. Veel van onze klanten kiezen voor deze manier van ontzorgen. Het tuinontwerp zorgt voor een uitgangspunt om uw droomtuin te realiseren. Een bijkomend voordel is dat Florijk zowel het ontwerp, als ook de complete uitvoering van uw project kan verzorgen.

Zelf niet de tijd of kennis om een mooi en doordacht tuinontwerp te laten maken? Schakel dan de specialist in. U gaat waarschijnlijk een serieuze investering doen voor uw tuin, dan is het belangrijk dat er door een specialist over nagedacht en u goed geadviseerd wordt. Normaliter verzorgen wij bij Florijk zelf het ontwerp, echter als u een bepaalde smaak heeft die precies aansluit bij de gedachtegang of referentieprojecten van één van de architecten waar we regelmatig mee samenwerken, dan kan dit ook wel eens erg interessant zijn.

Een ontwerp voor uw tuin is de basis van de realisatie. Uw wensen moeten vertaald worden in een ontwerp en het ontwerp zal aan de basis staan van de uitvoer. Als er niet goed over de indeling nagedacht wordt dan kan het gebeuren dat u tijdens de uitvoer voor onverwachte kosten komt te staan door zowel veranderingen in het werk, als ook vergeten zaken.

Nieuwsgierig naar de kosten van een tuinontwerp? Bij Florijk begrijpen we dat de prijs belangrijk voor u is. Het varieert op basis van uw tuin en specifieke wensen. Florijk hanteert een duidelijke aanpak: na een analyse ontvangt u een transparante offerte. In sommige gevallen werkt Florijk samen met externe ontwerpers of tuinarchitecten, wat de kwaliteit van het ontwerp nog verder verbetert. De kosten vertegenwoordigen een waardevolle investering in uw tuin, met Florijk als specialist die ervoor zorgt dat uw ontwerp aan uw behoeften voldoet en binnen uw budget past.

Vul het contactformulier in en wij voorzien u van informatie op maat of vanuit maken een afspraak. Bellen voor meer informatie kan maandag t/m zaterdag van 8.00u tot 17.00u op nummer 073 – 611 22 72.